Социология и бъдеще  Социологическите данни показват, че избирателите имат доверие в

...
Социология и бъдеще  Социологическите данни показват, че избирателите имат доверие в
Коментари Харесай

Първи евродебат: Дезинформацията срещу еврото е голяма. Волгин ...

Социология и бъдеще 

 

" Социологическите данни демонстрират, че гласоподавателите имат доверие в това, което сме постигнали в Брюксел, а то не е малко. Използвайки солидарната помощ на Европейски Съюз, успяхме да наваксаме изоставането на България. ГЕРБ построява България -  увеличихме Брутният вътрешен продукт, няколкократно се усили заплатата в страната. Европейското развиване на България е единственият метод да изпълним идеала на нашите възрожденци ", сподели Андрей Ковачев. 

" Социологията дава забележителна разлика с ГЕРБ, нашата задача е да преодолеем тази разлика. Досега демократичната общественост имаше единствено един евродепутат последните 5 години - аз, в този момент ще имаме четирима. Това демонстрира, че нашите цели за Европа са и упованията на българските жители ", разяснява Радан Кънев. 

 

" Когато нещо не ти харесва, не се свиваш в ъгъла, а отиваш и го променяш ", сподели Петър Волгин.

 

" Гордеем се, че точно с министър председател на Българска социалистическа партия се подаде молбата за Европейски съюз, при министър председател на Българска социалистическа партия станахме членове на Европейски Съюз - поддържаме всички политики и начинания на Европейски Съюз, които са в интерес на България ", съобщи Румен Гечев.

 

За Има Такъв Народ социологията в никакъв случай не е познавала. " В конкуренцията за Екологичен потенциал хората ще видят в нашето лице нови хрумвания. Смятаме, че Европа има бъдеще, само че тази Европа би трябвало да е по-ефективна ", уточни Димитър Гърдев. 

 

Икономика, приходи и еврозона

 

" В която и страна еврото е разплащателна единица, има по-високи приходи. При приемането на еврото ще има пакет закони - да вземем за пример закон против спекулата. Дезинформацията по тематиката е огромна. Няма да се изпълнят ужасните прогнози, че всичко ще се усили двойно ", безапелационен бе представителят на ГЕРБ-СДС.

 

Според претендента на Българска социалистическа партия би трябвало да забави влизането си в еврозоната - " когато България не е на последно място по стопански индикатори ". 

 

" Европейският парламент няма роля дали и по кое време България ще влезе в еврозоната - това е работа напълно на българското държавно управление. Да не лъжем българските жители ", разяснява представителят на ПП-ДБ Радан Кънев.

Според претендента на Има Такъв Народ сме подписали, че ще приемем еврото и това ще се случи. 

 

Трябва да се понижи бюрокрацията, да се усили успеваемостта за потребление на средствата, сподели Ковачев.

 

Волгин пък предложи за евросредставата  " да не се краде ". 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР